Danny Krivit – The Annual 718 Sessions Boat Party 2018!

Benny Soto presents..
The Annual 718 Sessions Boat Party 2018!

SUNDAY, JUNE 24TH..

Music by… DANNY KRIVIT!

On the WORLD FAMOUS CIRCLE LINE!

Pier 83-West 42nd Street & Westside Highway

Boarding 7:30pm/Cruise begins at 8:30pm SHARP!

Hard Tickets Available @ May 26th 718 Sessions Roof Party @ Output!

Please be aware that there on-line fees for ticket sales.

Tickets at Gate-$50.

Remember to bring:

Comfortable dancing shoes or sneakers. Loose, cool clothing…and most important..A GOOD ATTITUDE & CAREFREE VIBE! Give yourselves plenty of time to get to Pier 83 on Sunday, June 24th! Please note that GAY PRIDE SUNDAY is on that day..traffic conditions on the west side will be heavy! Don’t miss the boat!
NO BEVERAGES OF ANY KIND ALLOWED! NO CHILDREN!

bennysoto@gmail.com for more info.

Share Button

Radios Shows

Vincent Inc, Hideo Kobayashi, Jon Dasilva, DJ Rocca - Manuscript Records Radioshow
GMT: 22:00.

Style: Deep House
Duration:60 min
more →
Deep Motion FM Playlist
GMT: 23:00.

Style: Deep House
Duration:1380 min
more →
Deep Motion FM Playlist
GMT: 17:00.

Style: Deep House
Duration:1200 min
more →
Deep Motion FM Playlist
GMT: 17:00.

Style: Deep House
Duration:1200 min
more →
Toshi Maeda, Ayumu Okada, Kaji, Toyo & friends - Deeply Japan (Tokyo, Japan) (10pm Tokyo Local Time)
GMT: 14:00.

Style: Deep House
Duration:60 min
more →
[g]Hood - Lost In Atlantis (Munich, Germany)
GMT: 17:00.

Style: Deep House/Tech/Electronic/Downtempo
Duration:60 min
more →
deepArtSounds - deepArtSounds Radio (Zurich, Switzerland)
GMT: 18:00.

Style: Deep House
Duration:60 min
more →
Cakes Factory - Deeper Soul Show (Porto, Portugal)
GMT: 20:00.

Style: Soulful House
Duration:60:00
more →
The Rawsoul - Raw House Supreme Show (Montreal, Canada)
GMT: 21:00.

Style: Deep House/Soulful
Duration:120 min
more →
Spiritual Blessings - Gotta Keep Faith (Milano, Italy)
GMT: 17:00.

Style: Deep House/Soulful
Duration:60 min
more →
Energy Soul - Energy Soul Sessions (Lamia, Greece)
GMT: 18:00.

Style: Soulful House
Duration:60 min
more →
Tommy Buerkle & Flo Scheuer - Compost Black Label Sessions (Munich, Germany)
GMT: 20:00.

Style: Deep House/Tech/Electronic/Nu Disco
Duration:60 min
more →
Toshi Maeda, Ayumu Okada, Kaji, Toyo & friends - Deeply Japan (Tokyo, Japan) (3am Tokyo Local Time)
GMT: 21:00.

Style: Deep House
Duration:60 min
more →
Malcolm Moore - Under The Bridge (USA/Germany)
GMT: 22:00.

Style: Deep House
Duration:60 min
more →
Dj Zo - Boundaries (Montreal, Canada)
GMT: 01:00.

Style: Deep/Soulful House/Classics
Duration:60 min
more →
Fermix Lopez - Coffee Sessions (Tulum, Mexico)
GMT: 02:00.

Style: Deep House/Soulful
Duration:60 min
more →
Deep Motion FM Playlist
GMT: 17:00.

Style: Deep House
Duration:1440 min
more →

News

Motion FM – September 2018 Chart by Panos B

https://www.juno.co.uk/charts/dj/344764-Motion_FM/4232151-Chart/

© Copyright 2018 Motion FM/ MotionFM.com - All Rights Reserved - Licensed to Play 2018 SOCAN