Odyssia Festival: DJ Harvey, Body & Soul Celebrating 20th Anniversary With A 10 Hour Set, Gilles Peterson & more: 31th August – 4th September 2016

Odyssia

Lineup / Programme
DJ HARVEY
BODY & SOUL
CELEBRATING 20TH ANNIVERSARY WITH A 10 HOUR SET
( FRANÇOIS K ≈ JOE CLAUSSELL ≈ DANNY KRIVIT )
GILLES PETERSON
ANNA K ≈ BENJI B ≈ BOO WILLIAMS ≈ DELANO SMITH ≈ DETROIT SWINDLE
DISCODROMO ≈ DJEFF AFROZILA ≈ GIGI TESTA ≈ INVISIBLE CITY
JEREMY UNDERGROUND ≈ JON RUST ≈ JOSEY REBELLE
KARMAN LINE ≈ KYLE HALL ≈ LOVEFINGERS ≈ MAURICE FULTON
MIDLAND ≈ PIRAHNAHEAD ≈ SOULDYNAMIC ≈ SUNSHINE PEDRO
THE CRIPPLES ≈ THE LOVESICK ≈ THRIS TIAN ≈ VAKULA
ARISTOTELIS ≈ DJ PANU ≈ ECHOFLEX ≈ G BERMAN ≈ GREG BROCKMANN ≈ HIDDEN DJ’S ≈ JAMES DUNKLEY
J CHOULIARAS ≈ JUDAH ≈ KRYWALD & FARRER ≈ LESLIE LAWRENCE ≈ LOCKE ≈ MADERAVERDE
MOSES ≈ MUSU DJ’S ≈ SAM BANGURA ≈ THE POOL DJ’S ≈ WAYNE HOLLAND
+ MANY MORE TO BE ANNOUNCED

Upon the bay of the idyllic fisherman’s village Schinos, lies a secluded, handcrafted beach bar with an 18-year legacy as stunning as it’s surroundings. Some refer to it as a paradise, while others have called it a musical haven after the likes of Frankie Knuckles and David Morales have graced it’s decks.

Across 7 days and nights we will present to you an array of artists, DJs, producers, selectors and influencers on both land and sea. Crafted by the minds behind Need2Soul, N.E.U.H.M and Cariocas’ House On The Beach, the first Odyssia promises to intimately piece together their favourite electronic collectives in an alluring location only fit for the best. With beach sessions and boat parties which stretch beyond the sunset each day, this will be the perfect place to lose yourself to a soundtrack of house, techno, disco, world music and other underground sounds.

More info: www.odyssiafestival.com

BUY tickets

Share Button

Radios Shows

Deep Motion FM Playlist
GMT: 17:00.

Style: Deep House
Duration:1440 min
more →
Deep Motion FM Playlist
GMT: 17:00.

Style: Deep House
Duration:1200 min
more →
Deep Motion FM Playlist
GMT: 17:00.

Style: Deep House
Duration:1200 min
more →
Toshi Maeda, Ayumu Okada, Kaji, Toyo & friends - Deeply Japan (Tokyo, Japan) (10pm Tokyo Local Time)
GMT: 14:00.

Style: Deep House
Duration:60 min
more →
[g]Hood - Lost In Atlantis (Munich, Germany)
GMT: 16:00.

Style: Deep House/Tech/Electronic/Downtempo
Duration:60 min
more →
deepArtSounds - deepArtSounds Radio (Zurich, Switzerland)
GMT: 18:00.

Style: Deep House
Duration:60 min
more →
Esan Ellis - In The Red (Montreal, Canada)
GMT: 19:00.

Style: Deep House
Duration:60 min
more →
Cakes Factory - Deeper Soul Show (Porto, Portugal)
GMT: 20:00.

Style: Soulful House
Duration:60:00
more →
Estimulo - Estimulo Radio Show (Berlin, Germany)
GMT: 21:00.

Style: Deep House/Tech/Electronic/Downtempo
Duration:120 min
more →
The Rawsoul - Raw House Supreme Show (Montreal, Canada)
GMT: 00:00.

Style: Deep House/Soulful
Duration:120 min
more →
Thomas Gregorski aka iDP - Sounds Of The City (Montreal, Canada)
GMT: 02:00.

Style: Deep House
Duration:60 min
more →
DJ Phil Lefebvre - On The Soul Tip (Montreal, Canada)
GMT: 15:00.

Style: Deep House
Duration:60 min
more →
Larry Heard (Mr. Fingers) - Fingers Music Mix (Germantown, TN, USA)
GMT: 17:00.

Style: Deep House
Duration:90 min
more →
liL Ray - Brooklyn Frenzy (New York, USA)
GMT: 19:00.

Style: Deep House
Duration:60 min
more →
Jaymz Nylon - Adult Selections (Seattle, USA)
GMT: 20:00.

Style: Deep House
Duration:60 min
more →
Slam Mode - Sedation in Noise Exploratory Files (New York, USA)
GMT: 21:00.

Style: Tech House
Duration:60 min
more →
Spiritual Blessings - Gotta Keep Faith (Milano, Italy)
GMT: 17:00.

Style: Deep House/Soulful
Duration:60 min
more →
Energy Soul - Energy Soul Sessions (Lamia, Greece)
GMT: 18:00.

Style: Soulful House
Duration:60 min
more →
Andy Vaz - House of Hope Radio (Cologne, Germany)
GMT: 19:00.

Style: Deep House
Duration:60 min
more →
Tommy Buerkle & Flo Scheuer - Compost Black Label Sessions (Munich, Germany)
GMT: 20:00.

Style: Deep House/Tech/Electronic/Nu Disco
Duration:60 min
more →
Toshi Maeda, Ayumu Okada, Kaji, Toyo & friends - Deeply Japan (Tokyo, Japan) (3am Tokyo Local Time)
GMT: 21:00.

Style: Deep House
Duration:60 min
more →
Malcolm Moore - Under The Bridge (USA/Germany)
GMT: 22:00.

Style: Deep House
Duration:60 min
more →
Dj Zo - Boundaries (Montreal, Canada)
GMT: 01:00.

Style: Deep/Soulful House/Classics
Duration:60 min
more →
Fermix Lopez - Coffee Sessions (Tulum, Mexico)
GMT: 02:00.

Style: Deep House/Soulful
Duration:60 min
more →
Deep Motion FM Playlist
GMT: 17:00.

Style: Deep House
Duration:1440 min
more →

News

Service discontinued for the United States

​We are extremely saddened to announce that as of today we are no longer able to offer our music services to …

New Embedded Web Player – Limited Service to the US audience

As of June 1st 2016, we are offering limited access to our streams to the US audience. The increased license rates …

No longer service to the US audience

Dearest MotionFM listeners, As the new year kicks in, we are extremely saddened and frustrated to announce that as of today …

© Copyright 2017 Motion FM/ MotionFM.com - All Rights Reserved - Licensed to Play 2017 SOCAN