Motion FM DJs meet M.A.A.D. Spin, J-Wave 81.3 FM Tokyo

Motion FM is honoured to announce that we have been invited to provide full programming, for a period of 6 days this week, for the highly touted “Tokyo M.A.A.D Spin” radio show, a ‘night-culture’ program which airs nightly from 3 to 5am (except Sundays) on the revered J-WAVE 81.3FM, based in Tokyo, Japan. The show works in tandem with local clubs and events in order to deliver the very best Dance Music mixes in the land, featuring mostly disc-jockeys from Tokyo.
https://www.j-wave.co.jp/original/maadspin/
We are thus proud to announce the following all-star lineup of refined DJs, each of whom having provided EXCLUSIVE mixes for the good people at “Tokyo M.A.A.D Spin” and J-WAVE 81.3FM. ARIGATOU GOZAIMASU !!!
.
.
NIGHTLY LINE-UP FROM 3 to 5am (TOKYO LOCAL TIME) :
Aug 26 (3-4am): DJ Toyo (Deeply Japan – Tokyo, Japan)
Aug 26 (4-5am): Kaji (Deeply Japan – Tokyo, Japan)
.
.
Aug 27 (3-4am): Ayumu Okada (Deeply Japan – Tokyo, Japan)
Aug 27 (4-5am): Toshi Maeda (Deeply Japan – Tokyo, Japan)
.
.
Aug 28 (3-4am): The RawSoul (RawHouseSupremeShow – Montreal, Canada)
Aug 28 (4-5am): Energy Soul (Energy Soul Sessions – Lamia, Greece)
.
.
Aug 29 (3-4am): Cakes Factory (Deeper Soul Show – Porto, Portugal)
Aug 29 (4-5am): DeepArtSounds (DeepArtSounds Radio – Zurich, Switzerland)
.
.
Aug 30 (3-4am): Jaymz Nylon (Adult Selections – New York, USA)
Aug 30 (4-5am): Slam Mode (Sedation In Noise Exploratory Files – Jersey City, USA)
.
.
Aug 31 (3-4am): Panos B (CEO of Motion FM – New York, USA)
Aug 31 (4-5am): Michael Terzian (Nu Bang Clan + DéCaDANSE RadioShow – Montreal, Canada)

Share Button

Radios Shows

Vincent Inc, Hideo Kobayashi, Jon Dasilva, DJ Rocca - Manuscript Records Radioshow
GMT: 22:00.

Style: Deep House
Duration:60 min
more →
Deep Motion FM Playlist
GMT: 23:00.

Style: Deep House
Duration:1380 min
more →
Deep Motion FM Playlist
GMT: 17:00.

Style: Deep House
Duration:1200 min
more →
Deep Motion FM Playlist
GMT: 17:00.

Style: Deep House
Duration:1200 min
more →
Toshi Maeda, Ayumu Okada, Kaji, Toyo & friends - Deeply Japan (Tokyo, Japan) (10pm Tokyo Local Time)
GMT: 14:00.

Style: Deep House
Duration:60 min
more →
[g]Hood - Lost In Atlantis (Munich, Germany)
GMT: 17:00.

Style: Deep House/Tech/Electronic/Downtempo
Duration:60 min
more →
deepArtSounds - deepArtSounds Radio (Zurich, Switzerland)
GMT: 18:00.

Style: Deep House
Duration:60 min
more →
Cakes Factory - Deeper Soul Show (Porto, Portugal)
GMT: 20:00.

Style: Soulful House
Duration:60:00
more →
The Rawsoul - Raw House Supreme Show (Montreal, Canada)
GMT: 21:00.

Style: Deep House/Soulful
Duration:120 min
more →
Spiritual Blessings - Gotta Keep Faith (Milano, Italy)
GMT: 17:00.

Style: Deep House/Soulful
Duration:60 min
more →
Energy Soul - Energy Soul Sessions (Lamia, Greece)
GMT: 18:00.

Style: Soulful House
Duration:60 min
more →
Tommy Buerkle & Flo Scheuer - Compost Black Label Sessions (Munich, Germany)
GMT: 20:00.

Style: Deep House/Tech/Electronic/Nu Disco
Duration:60 min
more →
Toshi Maeda, Ayumu Okada, Kaji, Toyo & friends - Deeply Japan (Tokyo, Japan) (3am Tokyo Local Time)
GMT: 21:00.

Style: Deep House
Duration:60 min
more →
Malcolm Moore - Under The Bridge (USA/Germany)
GMT: 22:00.

Style: Deep House
Duration:60 min
more →
Dj Zo - Boundaries (Montreal, Canada)
GMT: 01:00.

Style: Deep/Soulful House/Classics
Duration:60 min
more →
Fermix Lopez - Coffee Sessions (Tulum, Mexico)
GMT: 02:00.

Style: Deep House/Soulful
Duration:60 min
more →
Deep Motion FM Playlist
GMT: 17:00.

Style: Deep House
Duration:1440 min
more →

Releases

Pomona Dream – Blame It On The Groove

Swedish contemporary groovesmiths Pomona Dream return with their first prominent release since their debut album “Rainbow Milk”. Coming on strong on …

Incognito – Tomorrow’s New Dream

Rich, raw and resplendent, with elements of traditional and acid jazz dipped into blends of funk, contemporary and neo-soul: it’s not …

Caruso & Javonntte – Free Your Soul

Caruso & Javonntte joins forces for “Free Your Soul”, a sumptuous, smooth 11-minute deep house journey. Laced with the enticing, whispery …

Events

Fred P Presents: Perpetual Sounds [An intimate bday celebration]

Date: November 10, 2019 Location: SOUND ROOM + THE BAR TICKETS Fred P will be celebrating his birthday at this intimate, …

Danny Krivit – 718 Sessions 17th Anniversary Party – 11.10.2019

Danny Krivit Sunday, November 10th! Benny Soto invites YOU : ) To join us for a very special birthday… 718 SESSIONS-17th …

Sacred Rhythm Music & Cosmic Arts Presents: “Arafura Study” by Slam Mode. “Echo” by Akemi Shimada – Cosmic Arts 11.06.2019

Sacred Rhythm Music & Cosmic Arts Presents: “Arafura Study” by Slam Mode. “Echo” by Akemi Shimada. We believe that artistic realization …

© Copyright 2019 Motion FM/ MotionFM.com - All Rights Reserved - Licensed to Play 2019 SOCAN